Yeni Keten Erkek Şort Modelleri

Keten erkek şort ile her mevsim değişen modaya bizlerde kıyafetlerimizle eşlik ederiz. Yaz mevsiminin tüm sıcaklığıyla kendini hissettirdiği günlerde herkesin tercihi ferahlatan, serin tutan, renkleriyle dikkat çeken kıyafetler olmuştur. Her yıl artan çeşitleriyle, kumaşlarıyla dışardaki herkes kendi tarzını yansıtır.

Modernliğin, şıklığın ön planda tutulduğu yaz günlerinde modaya yön veren vazgeçilmez şortlar herkes tarafından tercih edilmektedir. Yaz günlerinin bir diğer önemli noktası ise kumaş seçimidir. Genelde güneşte solmayan serin tutan kumaşlarla birlikte şıklıkta göz ardı edilemez olmuştur. Hem kumaşıyla hem kıyafetiyle dikkat çeken keten erkek şort birçok erkeğin kurtarıcısı halindedir. Erkek gardıroplarının vazgeçilmez parçaları arasında yer alan şortlar yazın favori kumaşıyla birleştiğinde keten erkek şort her gardıropta yerini almaya başlamıştır. Her ne kadar iş yeri, resmi kurumlar gibi yerlerde pek tercih edilmese de aslında yazın her yere giyilmek istenen keten erkek şort günlük hayatta, sosyal hayatta birçoğumuzun tek tercihidir.

Çok rahat kombine edilmesi de şort giymenin önemli sebeplerinden biridir, günümüzde birçok kişi rahatlığı ve şıklığıyla ön plana çıkmak ister ve şort gibi parçalar günün kurtarıcısı olmuş durumdadır. Kadın, erkek, büyük, küçük demeksizin herkesin tarzını yarıştırdığı zamanlarda özellikle yaz aylarında sokakların defileye dönüştüğü günler herkes kendi tarzıyla konuşur. Kıyafetin her ne kadar önemi olsa da keten kumaş tarzınızı konuşturmaya tek başına yeterli olacaktır.


Yeni Erkek Keten Şort Modelleri ile Tarzınızı Yansıtın!

 

Keten birçok alanda kullanılan bir malzemedir, iri gözeneklere sahip bir dokusuyla teri emen bir kumaştır. Ferahlatmanın, serin tutmanın etkisinden dolayı en çok yaz mevsiminde revaçta olduğu çok açık görülmektedir.

Ketenin kumaş olarak kullanılması yaz mevsiminin bunaltısını hafifletmesinden dolayı kadın, erkek çoğunun kurtarıcısıdır. İlkbahar/yaz mevsimlerinde gardıroplarda keten kıyafetler çoktan yerini almış olur. Kadınların keten elbise, keten etek, keten tişört tercih ettiği yerde erkeklerde her ortamda keten şort, keten gömlek, keten pantolon tercih ederler. Keten erkek şort, keten gömleklerle buluştuğunda birçok ortamda hem şıklığıyla hem rahatlığıyla puanları toplar. Herkes tarafından fark edilebilecek bir tarzı yansıtır.

Sizlerde gardıroplarınızın yaz mevsiminde eksik bir parçası olduğunu düşünürseniz bu kesinlikle keten kıyafetlerdir. Şortlar, erkek gardıroplarında yaz aylarının vazgeçilmez parçasıdır. Erkek şort modelleri, yazın kavurucu sıcaklarında her ne kadar serin kalmak için kullanılsa da yaz şıklığının da önde gelen parçalarından biridir.

Yazın en çok tercih edilen kumaş türlerinden biri ketendir. Keten, dokusu gereği iri delikli bir kumaştır, yazın kendini fazlasıyla belli ettirdiği sıcak günlerinde terletmez ve serin tutar. Bu sebeple keten erkek şort yaz aylarında birçok erkeğin kurtarıcı parçasıdır.İş hayatında, günlük sosyal yaşamda, plajlarda, düğün, nişan ve davetlerde bile doğru kombinlerle yaz aylarının ne giyeceğim sorusunu akıllardan siler.

Trendlere uygun kombinler yaparken doğru şort modelleri seçmek çok önemlidir.  Doğru şort kombiniyle her erkek yazın modasına uygun bir şekilde şıklığını konuşturur.


Giyim kuşam günümüzde herkesin özenle dikkat ettiği konulardan biri haline gelmiştir. Son yıllarda sokaklar, iş yerleri, hatta günlük sosyal aktivitelerde bile herkes tarz yarıştırır hale geldi.

Her ne kadar moda, giyim, kuşam denilince akla kadınlar gelse de son yıllarda erkeklerde en az kadınlar kadar kıyafetlerine özen göstermektedir. İş yerlerinde ve resmi kurumlarda resmi, şık ve bir o kadar da rahat tercih edilmekte, günlük sosyal yaşamda da şık ve konforlu giysiler tercih edilmektedir.

Her yerin defileye dönüştüğü özellikle ilkbahar/yaz mevsimi herkesin sıcaklardan hem korunmak hem tarzından ödün vermek istemediği zamanlardır . Keten erkek şort erkeklerin bu süreçte en sevdiği en tercih ettiği parçalardan biridir. Yazın kavurucu sıcaklarında her erkek şıklığının yanında rahat edip serin tutacak kıyafetlerle tarzını konuşturmayı sever. Sizler de renk renk şortlarla tarzınızı konuşturabilirsiniz.

Yaz mevsiminin kendini iyice hissettirdiği günlerde farklı renkleri ile dikkat çeken erkek şort modelleri, sokakları sarmış durumda. Her sene çeşitlerine çeşit eklenen şort modelleri erkek giyiminde önemli bir yer tutuyor. Hem rahat hem de stil sahibi çeşitler, günlük hayatta ve sosyal yaşamda erkeklerin en çok tercih ettiği giyim ürünleri arasında yerini alıyor.

Günümüzde erkekler günlük yaşamdan, tatilden ziyade iş hayatında ve hatta davetlerde bile hem rahatından ödün vermemek hem şıklığını korumak için şort tercih etmektedir. Yazın kavurucu sıcaklarında en çok tercih edilen kumaş keten olduğundan dolayı keten erkek şort erkeklerin yazlık gardıroplarının ayrılmaz parçasıdır. Doğru renk, doğru boy seçimiyle erkekler yazın her yerde şortlarla modernliklerini ve şıklıklarını koruyacaklardır.

Yaz mevsiminin kendini bariz hissettirdiği günlerde birçoğunun tercihi her yerde kendini serin, ferah hissetmektir. Sıcaklığın kendini belli ettiği günler hem işimizden, tatilimizden, düğünlerden, davetlerden mahrum kalmak istemeyiz hem de bunaltıcı günlerde bunaltıcı kıyafetlerle hareket etmek istemeyiz.

Kadınların sıcaktan bunaldığı günlerde tercihi tek parça kıyafetler olduğu gibi erkeklerinde daha çok keten erkek şort olmuştur. Keten kumaşı yazın en favori kumaşı olduğu gibi erkekler içinde yazın favori giysisi şort olduğu çok açık ortadadır. Çok fazla renk seçeneği sunan şortlar günlük hayatta kullanılmasının yanı sıra artık iş yerlerinde bile doğru kombine yapıldığında tercih edilir hale gelmiştir. Keten ve şort birleştiğinde ise yaz mevsiminde erkeklerin kurtarıcısı olmuştur.

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Neden Keten?
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.