Keten giyim ile tarzınızı yansıtın

Keten giyim ile tarzınızı yansıtarak yeni ve farklılık kazanın. Keten giyim, özellikle yaz mevsiminin en çok tercih edilen parçalarıdır. Her yaz mevsiminde yeniden giyim trendlerine yön veren keten kumaşlar, hem şıklığı hem ferahlığıyla kadın erkek herkesin tercihi olmaya devam ediyor. Her mevsim giyim ürünlerinde kullanılsa da yaz mevsiminin giyim tarzında en başta geliyor. Araştırmalara göre insanlığın ilk kumaş üretimi keten olmuştur. Bu da keten giyim için önemli olduğunu sembol eder.

Keten bitkisinden elde edilen kumaş her ne kadar pamuk lifini andırsa da pamukta görülen alerjik yapı ketende görülmemektedir. Parlak bir yapısı bulunan keten kumaş aynı zamanda nem emiciliğiyle ve güneş ışınlarını yansıtmada etkilidir. Kumaş sektörünün vazgeçilmezleri arasında yer alan keten birçok kıyafet türünde kullanılmaktadır: Elbise, pantolon, etek, şort gömlek gibi; kadın, erkek, çocuk ayırmaksınız herkesin kullanabileceği renk renk yaza damgasını vuran bir türdür keten giyim. Kadınların bunaldığı yaz günlerinde gün kurtarıcı tek parça olan elbiselerde en çok tercih edilen kumaş keten olmuştur, yaz günlerinde bunalan erkeklerin ise üstüne bir beyaz keten gömlek altına bir keten şortla gidemeyeceği hiçbir yer yoktur.

Risk almaksızın şıklığıyla, rahatlığıyla her zaman ön planda olan keten kıyafetler gittiği her ortamda dikkatleri üzerine çekebilecek şıklıktadır. Günümüzde herkesin giyimine kuşamına dikkat ettiğini çok net bir şekilde görmekteyiz, sizlerde yaz günlerinin kavurucu sıcaklarında kendi tarzınızla gittiğiniz her ortamda kıyafetinizin rahatlığı şıklığıyla kendinizi belli etmek isterseniz keten kıyafetler sizlerin de ilk sırada yer alan tercihiniz olacaktır.

Modanın Yeni Tarzı Keten Giyim

Sürekli değişen modaya ayak uydurmak bazıları için zor olsa da bazıları için çok büyük bir zevktir. Her mevsim yenilenen moda, gardıroplar için değişim sürecidir. Fakat bazı kıyafetler vardır ki moda değişse de her sezon yerini korur. Keten giyim de yaz modasında yerini koruyanlardandır.

Yaz mevsimi bazılarının gelmesini beklerken can attığı bazılarının ise korkulu rüyasıdır. Sıcaklığını hissettirdiği günlerde kıyafet seçimi, korkanların en büyük sebebidir. Keten kıyafet seçimiyle bu korku büyük oranda yenilir. Keten, yaz mevsimlerinde verdiği konforla renkleriyle meşhurdur. Bu yüzden kadınlar da erkekler de yaz günlerinde iş yerlerinde, günlük aktivitelerinde, davetlerde, tatilde her yerde keteni gönül rahatlığıyla tercih etmektedirler.

Sıcaklığın hissedildiği günlerde doğru kıyafet seçimiyle her yere gönül rahatlığıyla gitmek çok daha kolaydır. Doğru kumaş, doğru mevsimde doğru kıyafetle birleştiğinde çok daha güzeldir.


Yaz Aylarının Vazgeçilmezi

Keten bitkisinden üretilen keten, bilinen ilk kumaştır. Birçok alanda kullanılabilir. Keten kumaş, dokusu gereği iri gözenekli serin tutan bir kumaş olduğundan dolayı genelde yaz mevsiminin inanılmaz sıcaklarında tercih edilir.

Günümüzde herkes her yerde kendi tarzını, kendi modasını konuşturur haldedir. Yaz mevsiminin kendini hissettirdiği günler hem sıcaklığıyla, hem renkleriyle herkesin içini bir mutluluk kaplar fakat yazın kavurucu sıcakları herkesi serin tutabilecek rahat hissettirecek kıyafetler tercih etmeye yönlendirir. Sıcaktan bunalan hanımlar genelde tek parça olan elbiselerde ararlar çözüm yolunu, erkekler ise şort veya keten pantolon, keten gömlek gibi kıyafetler tercih ederler. Keten giyim yaz mevsiminin kurtarıcısı haline gelmiştir. Kadın, erkek hemen herkes keten kıyafetlerinin renk çeşitliliğiyle verdiği serinlik ve rahatlıkla yaz mevsiminde ketenden vazgeçemez hale gelmiştir. Keten, her yıl yeniden yaz modasına damgasını vurmaya devam etmektedir.



Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Neden Keten?
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.